• Druk bezochte inschrijfavond

  Vorige week vrijdag kon er ingeschreven worden voor de 6e editie van de R.O.T.rit⁰. De inschrijfavond werd goed bezocht. Dit heeft geresulteerd in een prachtig aantal inschrijvingen: rond de 100 tractoren zullen zondag 18 augustus meerijden.  Wilt u zich nog inschrijven? Bel dan snel naar 024-6221639, het maximum aantal inschrijvingen is namelijk bijna bereikt.  We zien u volgende week zondag graag als deelnemer of publiek op Valkstraat 36 te Overasselt. 

 • 6e R.O.T.rit Overasselt komt langzaam dichterbij

  Op zondag 18 augustus 2019 staat de zesde editie van de R.O.T.rit op het programma. De rit start zoals altijd op het terrein aan de Valkstraat 36 in Overasselt. Het terrein is vanaf 9.30u open voor deelnemers en publiek, de rit start om 10.30u. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor bent u welkom op vrijdagavond 2 augustus tussen 20.00u en 23.00u op Valkstraat 36 in Overasselt.  Voor vragen kunt u bellen naar 024-6221639 

 • Terugblik R.O.T.rit 2018

  Op 19 augustus lag het terrein er prachtig bij, de zon scheen, de organisatie was er klaar voor. Vanaf 9.30u was het terrein geopend en druppelden deelnemers en publiek langzaam binnen. Een mooie opkomst van ruim 80 tractoren zonder cabine stemde de organisatoren zeer tevreden. Na een kop koffie en het doornemen van het reglement, werden iets voor 10.30u de motoren gestart. Onder belangstelling van een behoorlijk aantal toegestroomde bezoekers, reden de eerste tractoren de Valkstraat in Overasselt op. De rit ging dit maal door het mooie land van Maas en Waal. Onderweg werd er goed voor de deelnemers gezorgd en was er twee keer een pauze ingelast. De eerste…

 • Route R.O.T.rit 2018

  Morgen is het zo ver, om 10.30u gaat voor de 5e keer de R.O.T.rit van start!                                                                                                                                    De weersvoorspelling is goed, met man en macht is gewerkt om het terrein er weer spik en span bij te hebben liggen, alle voorbereidingen zijn gedaan, kortom: wij zijn…

 • Nog een paar plekjes vrij…geef je snel op voor 19 augustus!

  De inschrijfavond afgelopen 3 augustus werd druk bezocht, vele liefhebbers van oude tractoren hebben zich, met of zonder bijrijder, ingeschreven voor de aanstaande 5e editie van de R.O.T.rit. Slechts een paar plaatsjes zijn nog vrij, twijfel dus niet langer en geef u alsnog op. Hiervoor kunt u bellen naar 024-6221639 of mail naar rottoertocht@gmail.com Inschrijfkosten bedragen 10 euro per deelnemer. Zondag 19 augustus start de rit om 10.30u op Valkstraat 36 te Overasselt. Het terrein is vanaf 9.30u open voor deelnemers en publiek. 

 • Wij zijn er klaar voor: vanavond inschrijven!

  Vanavond tussen 20.00u en 23.00u liggen de inschrijfformulieren voor u klaar op Valkstraat 36 in Overasselt! Kom allemaal inschrijven voor de rit op 19 augustus, want vol = vol.  Natuurlijk staat de koffie of thee voor u klaar. Mocht u bij deze temperaturen behoefte hebben aan wat kouds, de koelkast ligt vol! Tot vanavond.

 • Nieuwe website!

  Het eerste lustrum van de R.O.T.rit is een feit, op 19 augustus 2018 wordt alweer de 5e editie georganiseerd. Dit vieren we met een prachtige, nieuwe website! Zo kunt u ons in de toekomst nog beter volgen en blijft u gemakkelijk op de hoogte van alle belangrijke informatie rondom de R.O.T.rit.

 • Mooi stuk in ViaHeumen

  Naar aanleiding van de afgelopen editie (2017) van de R.O.T.rit verscheen er een mooi stuk in regionale krant ViaHeumen over het ontstaan en de organisatie van de rit.