Terugblik R.O.T.rit 2018

Op 19 augustus lag het terrein er prachtig bij, de zon scheen, de organisatie was er klaar voor. Vanaf 9.30u was het terrein geopend en druppelden deelnemers en publiek langzaam binnen. Een mooie opkomst van ruim 80 tractoren zonder cabine stemde de organisatoren zeer tevreden. Na een kop koffie en het doornemen van het reglement, werden iets voor 10.30u de motoren gestart. Onder belangstelling van een behoorlijk aantal toegestroomde bezoekers, reden de eerste tractoren de Valkstraat in Overasselt op. De rit ging dit maal door het mooie land van Maas en Waal. Onderweg werd er goed voor de deelnemers gezorgd en was er twee keer een pauze ingelast.

De eerste pauze vond plaats bij kaas- en zuivelboerderij de Diervoort in Wijchen. Tijdens de tweede pauze werd er voor een hapje en drankje gezorgd bij de Werd Sierteelt in Niftrik. Tijdens beide pauzes werden deelnemers en organisatie zeer gastvrij ontvangen. Vervolgens begonnen de tractoren via de Maasbandijk aan het laatste deel van hun rit. In een lange slinger keerden zij langzaam maar zeker weer huiswaarts. Een prachtig gezicht. Tegen 16.30u verschenen alle tractoren weer heelhuids terug op het startterrein. Leeftijd speelt geen rol wanneer het een gemeenschappelijke interesse betreft en dus werd er door jong en oud samen gezellig na- en bijgepraat. 

De organisatie kijkt erg tevreden terug op een gezellige, ontspannen en soepel verlopen R.O.T.rit 2018. Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet van vrijwilligers en sponsoren. Voor hen nogmaals zeer hartelijk dank. In het bijzonder voor de hoofdsponsor: Loon- en grondwerk Gerrits Overasselt. 

Volgend jaar wordt de rit verreden op zondag 18 augustus en zal er weer alles aan gedaan worden om een geweldige rit neer te zetten. Noteer de datum daarom alvast in uw agenda!

                       
   

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *